Bombardier in the Netherlands
#Anchor : Aanwezigheid in Nederland

Bombardier Transportation in Nederland

Nederland is een dichtbevolkt land dat ervoor heeft gekozen om in duurzame mobiliteitsoplossingen te investeren en zo een uitstekend netwerk voor openbaar vervoer heeft ontwikkeld. In heel Nederland is Bombardier een essentiële partner geworden in de ontwikkeling en productie van technologieën voor het openbaar vervoer.

Bombardiers voertuigen en technologieën zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nederland: VIRM-dubbeldekstreinen, sprinter (LightTrain) treinen en TRAXX locomotieven vormen de basis van het rollend materieel van de Nederlandse Spoorwegen. De FLEXITY sneltrams en metro’s houden Rotterdam in beweging en verbinden de stad met Den Haag.

Bombardiers sein- en beveiligingsstechnologie zorgt niet alleen voor veilig treinverkeer, maar verbetert ook de frequentie en de efficiëntie van de spoorlijnen.

Een gespecialiseerd onderhoudsteam van Bombardier helpt klanten bij het miniseren van operationele kosten tijdens de complete levensduur van de voertuigen. Zo kunnen we onze klanten de hoogste niveaus van veiligheid en comfort voor de passagiers blijven bieden. Het team ondersteunt de NS bij het onderhoud van meer dan 60 TRAXX MS-locomotieven met expertise op het gebied van diagnose, opleiding, supervisie van de vloot en supply chain, om een hoge bedrijfszekerheid te realiseren. Bovendien is het team verantwoordelijk voor het onderhoud van TRAXX MS-locomotieven van verschillende vrachtvervoerders die zowel in Nederland als over de grens ingezet worden.

#Anchor : Projecten

Projecten in Nederland

Met een breed portfolio aan producten en technologieën voor het openbaar vervoer, voorzien we in de mobiliteitsbehoeften van mensen in het hele land.

#Anchor : Vestigingen

Tel Fax Customer: Location: Product name: Number of vehicles: Entry into service:

#Anchor : Nieuws
#Anchor : Carrièremogelijkheden

Werken bij Bombardier in Nederland

Bij Bombardier werken we samen aan de toekomst van mobiliteit – en ieder goed idee draagt daaraan bij. Als jij goede ideeën hebt, bieden wij jou een omgeving waarin je ideeën volop kunnen bloeien en uitgroeien to een geweldig product of een positieve ervaring voor onze klanten. Jouw ideeën zijn onze brandstof. 

Wij zijn een wereldwijde leider op het gebied van spoorwegtechnologie en bieden de breedste productportfolio in de industrie. We bieden het complete spectrum aan oplossingen voor spoorwegtransport, van voertuigen to, subsystemen en van seintechnologie tot complete transportsystemen, e-mobiliteit en onderhoudsdiensten. Wereldwijd zijn meer dan 100.000 wagens en locomotieven van ons in inzet.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. We zijn er trots op dat we erin slagen de beste talenten aan te trekken en te ontwikkelen. We bieden topcursussen en flexibele werkpatronen voor een ideale werk/privé­balans.

Word lid van ons talent netwerk

Door lid te worden van ons netwerk blijf je altijd op de hoogte. Geef je emailadres op en vertel ons iets over jezelf en wij houden je op de hoogte van evenementen en vacatures die bij jouw interesses passen.

#Anchor : CO2 prestatieladder
#Anchor : Contactpersonen

Contact-personen

BombardierTransportation (Netherland) B.V.

Algemene vragen

De Ruyterkade 6

Amsterdam

1013 AA, Nederland